Consult

Door de vele aanmeldingen kan ik op dit moment geen nieuwe kinderen aannemen.

Het eerste consult duurt gemiddeld vijf kwartier. Voor kinderen duren de vervolgafspraken een uur. Dit is conform de richtlijnen van de beroepsverenigingen. Per consult bekijken we of er aan de hulpvraag voldaan is, of dat er nog een volgende behandeling nodig is. Het behandelgemiddelde ligt op 3 consulten per cliënt in een tijdsbestek van 2-3 maanden.                           

Er is geen verwijzing nodig van de huisarts. De therapie valt namelijk onder aanvullende zorg. Wel kan het van belang zijn naar aanleiding van het onderzoek met de huisarts te overleggen. Ook overleg met school of andere (reguliere) zorg kan tot de mogelijkheden behoren.

De factuur kunt u inleveren bij uw zorgverzekeraar. De praktijk is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties (VIV/SRBAG/RBCZ) en heeft overeenkomsten met diverse zorgverzekeraars. Carla van Wensen is een BIG geregistreerd paramedisch therapeute.

De praktijk wordt in de Kies en vergelijk (Zorggids VGZ) vermeld onder C.J.A. Van Wensen, Limmen. Vergoedingen kunnen niet worden gegarandeerd! Elke zorgverzekeraar hanteert haar eigen voorwaarden. De therapie valt onder de aanvullende zorg. Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

In overleg zijn behandelingen aan huis mogelijk.

Klik op de link voor een overzicht van zorgverzekeraars die het consult geheel of gedeeltelijk vergoeden:

Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
SRBAG                                                                                                                                                                    RBCZ

Eerste consult
€ 90.00 (60-75 minuten)

Vervolgconsult kinderen
€ 80.00 (60 minuten)                          

Vervolgconsult volwassenen
€ 90.-  (60 minuten)               

Kort consult/evaluatie
€ 45.- (30/40 minuten)

Skypeconsult
€ 20.00  (25 minuten)

Ontstoren/begeleiden vaccinatie incl. nosodes
€ 40.-                 

Oudergesprek                                                                                                                                                                Oudergesprek/overleg school                                                                                                                             € 60.00  ( 60 minuten, regio Castricum/Heiloo geen benzine kosten. Buiten deze regio 20 cent/km)                         

                                                                                                                                                                                                                                      

De tarieven zijn miv 1 januari 2013 en inclusief de (bloesem) remedies die de kinderen meekrijgen.

De tarieven zijn conform de richtlijnen van de beroepsvereniging. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen, dienen uiterlijk 72 uur voor de behandeling afgezegd te worden. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. In alle andere gevallen wordt 75% van de consultprijs gerekend. De tijd is immers gereserveerd.