de Ik-kracht fabriek

Naamswijziging Kind in evenwicht in de Ik-kracht fabriek

NIEUW:
Brein en bewegen: denken-voelen-doen op basis van 'de Ik-fabriek' en de Movement based Learning van Cecilia Koester 

Nieuw: Ouderworkshop de Ik-fabriek: 50 euro, inclusief het boek de Ik-fabriek, koffie en thee.
Lokatie Alkmaar.
Heb je interesse?
Mail naar info@carlavanwensen.nl

De Ik-kracht fabriek, voorheen Kind in evenwicht, van Carla van Wensen is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Licentie en CRKBO geregistreerd. In de workshops en cursussen van de Ik-kracht fabriek  leer je werken vanuit het totale kindbeeld: Alles in het kinderlijf en kinderbrein hangt met elkaar samen en beïnvloedt elkaar. Wanneer er ergens een dysbalans ontstaat, heeft dit gevolgen voor het totale functioneren van het kind: fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en spiritueel. Wat een kind denkt, hoe het zich voelt en hoe het doet kan door veel factoren beinvloed worden.De Ik-kracht fabriek gaat niet uit van een protocol. Elk kind is immers uniek en heeft een eigen genenpakketje, waardoor het ieder op zijn eigen wijze zal reageren. Om dit te ervaren bestaan de workshops en cursussen niet alleen uit het overbrengen van theoretische kennis. Er wordt veel praktisch geoefend, gebruik makend van technieken en kennis uit zowel de reguliere- als de complementaire geneeswijzen. Zo kunnen de deelnemers na de cursus of workshop direct zelf met de aangeboden lesstof aan de slag.


Op dit moment worden er vier cursussen en workshops gegeven:
1. Basiscursus Movement based Learning: het kind met verstoorde prikkelverwerking
2. Vervolgdag Movement based learning: Brein en bewegen: denken-voelen-doen
3. Tweedaagse Introductiecursus: het kind en blokkerende emoties, gevoelens en gedachten
4. Verdiepingsdag: verschillende onderwerpen

Voor workshop 1 of 2 klik hier.
Voor workshop 3 of 4 klik hier.

Deze cursusdagen zijn geaccrediteerd door het crkbo, het kwaliteitsregister jeugd en registerleraar. Carla van Wensen is een MBL licensed instructor.

Voor de algemene voorwaarden klik hier.

KIK opleiding

Tevens geef ik les aan de KIK opleiding van Carla Muijsert en Margrete Stoutert. Een opleiding tot kindercoach welke CPION en SNRO is geaccrediteerd. In november geef ik daar verdiepingsdagen. Deze dagen zijn inmiddels volgeboekt. In september geef ik workshops op Curacao gegeven(VOL). In het voorjaar van 2018 worden deze dagen herhaald op zowel Aruba als Curacao. Heb je interesse? Kijk hier.

Opleidingsgroep Logavak, te Amsterdam.
5 oktober 2017: Aan de hand van het boek de Ik-fabriek leer je alles over het brein, bewegen en de ontwikkeling, en hoe hier op in te grijpen wanneer het anders gaat dan gewenst.
Meer informatie? Klik hier.

Opleidingsinstituut ConAmore: vanaf september 2017 geef ik de nascholing 'brein en bewegen:denken-voelen-doen' op vraag van het opleidingsinstituut ConAmore. Voor meer informatie klik hier

Heb je interesse? Of wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar info@carlavanwensen.nlLezingen en workshops voor ouders, zorgverleners, leerkrachten, ib ers op  aanvraag.


De Ik-kracht fabriek
Burg. Nieuwenhuijsenstraat 58

1906 CM Limmen

072-5051058

www.carlavanwensen.nl
   www.ikkrachtfabriek.nl

 

Carla van Wensen (1967) heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut en later manueel therapeut, gespecialiseerd in het werken met kinderen en huilbaby’s. Daarnaast volgde zij verschillende opleidingen in de natuurgeneeskunde, toegepaste kinesiologie, Psycho-Neuro-Immunologie, NLP en NEI therapie. De Ik-kracht fabriek is een samenbundeling van de opgedane kennis uit de studies, cursussen en ervaringen uit haar praktijk voor kindertherapie in Limmen. De Ik-kracht fabriek is CRKBO geregistreerd en Carla is CRKBO geregistreerd docent wat mede betekent dat de cursussen en workshops vrijgesteld zijn van BTW.