de Ik- fabriek

Nieuw: Tweedaagse workshop de Ik-fabriek op basis van de Movement based Learning (MBL) van Cecilia Koester en het boek 'de Ik-fabriek' van Carla van Wensen. Datum: vrijdag 24 november/zaterdag 25 november, regio Veldhoven. Kosten: 295,- Inclusief de manual MBL en het boek de Ik-fabriek. info@carlavanwensen.n

Op dit moment worden er vier cursussen en workshops gegeven:
1. Basiscursus Movement based Learning: het kind met verstoorde prikkelverwerking
2. Vervolgdag Movement based learning: Brein en bewegen: denken-voelen-doen
3. Tweedaagse Introductiecursus: het kind en blokkerende emoties, gevoelens en gedachten
4. Verdiepingsdag: verschillende onderwerpen

Voor workshop 1 of 2 klik hier.
Voor workshop 3 of 4 klik hier.

Deze cursusdagen zijn geaccrediteerd door het crkbo, het kwaliteitsregister jeugd en registerleraar. Carla van Wensen is een MBL licensed instructor.

Voor de algemene voorwaarden klik hier.

KIK opleiding Nederland/Curacao

Ik ben docent aan de KIK opleiding van Carla Muijsert en Margrete Stoutert. Een opleiding tot kindercoach welke CPION en SNRO is geaccrediteerd.  In september geef ik workshops op Curacao. In het voorjaar van 2018 worden deze dagen herhaald op zowel Aruba als Curacao. Heb je interesse? Kijk hier.

In november geef ik verdiepingsdagen aan de opleiding in Nederland.

Opleidingsgroep Logavak, te Amsterdam.

5 oktober 2017: Aan de hand van het boek de Ik-fabriek leer je alles over het brein, bewegen en de ontwikkeling, en hoe hier op in te grijpen wanneer het anders gaat dan gewenst.
Meer informatie? Klik hier.

Opleidingsinstituut ConAmore: vanaf september 2017 geef ik de nascholing 'brein en bewegen:denken-voelen-doen' op vraag van het opleidingsinstituut ConAmore. Voor meer informatie klik hier

Heb je interesse? Of wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar info@carlavanwensen.nlLezingen en workshops voor ouders, zorgverleners, leerkrachten, ib ers op  aanvraag.


Carla van Wensen tav De Ik-fabriek
Burg. Nieuwenhuijsenstraat 58

1906 CM Limmen

072-5051058

www.carlavanwensen.nl
 

Carla van Wensen (1967) heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut en later manueel therapeut, gespecialiseerd in het werken met kinderen en huilbaby’s. Daarnaast volgde zij verschillende opleidingen in de natuurgeneeskunde, toegepaste kinesiologie, Psycho-Neuro-Immunologie, NLP en NEI therapie. De Ik-kracht fabriek is een samenbundeling van de opgedane kennis uit de studies, cursussen en ervaringen uit haar praktijk voor kindertherapie in Limmen. De Ik-kracht fabriek is CRKBO geregistreerd en Carla is CRKBO geregistreerd docent wat mede betekent dat de cursussen en workshops vrijgesteld zijn van BTW.