De bijscholingen en workshops zijn geregistreerd en geaccrediteerd door het CRKBO, SNRO (post HBO conform), KTNO ( en daardoor door de meeste beroepsverenigingen in het CAM-veld) en het kwaliteitsregister jeugd (SKJ).  Op dit moment wordt het volgende aangeboden.

 

Kinderbrein en bewegen: de taal van het kinderlichaam 

 

Kind in evenwicht (KIE)

 

Deskundig in jeugdhulp

www.deskundiginjeugdhulp.nl  trainingen voor zorgverleners en begeleiders werkzaam bij jeugdzorg

 

Workshops en trainingen op aanvraag

 

 

 

 

 

 

 

             

 

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut en later manueel therapeut, heb ik mij gespecialiseerd in het werken met kinderen en huilbaby’s. Daarnaast volgden verschillende opleidingen in de natuurgeneeskunde, toegepaste kinesiologie, Psycho-Neuro-Immunologie, NLP en NEI therapie. Momenteel volg ik diverse opleidingen in de reflexintegratie, wat weer raakt aan mijn oorspronkelijke vak fysiotherapie. De lezingen, workshops en cursussen voor professionals zijn een samenbundeling van opgedane kennis uit de studies, aangevuld met de meer dan 25 jaar ervaringen uit mijn praktijk voor kindertherapie. Deze geaccrediteerde scholingen vormen samen een mooi pakket in het werk met het kind, en zijn ook afzonderlijk te volgen. Regelmatig verzorg ik Incompany trainingen.

Daarnaast ben ik als gastdocent verbonden aan de KIK opleiding www.kikopleiding.nl en verzorg ik trainingen voor Jeugdzorg, www.deskundiginjeugdhulp.nl. In oktober start de opleiding-1000dagen-coach waar ik een dag lesgeef in de ontwikkeling van het bewegen en het babybrein.

Kind in evenwicht staat geregistreerd bij het CRKBO en de bijscholingen en workshops zijn geaccrediteerd door het SKJ (kwaliteitsregister jeugd), het KTNO en het SNRO. In 2019 is Kind in evenwicht ® geregistreerd als merk.

 

Algemene Voorwaarden

Door in te schrijven voor een workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden kind in evenwicht algemene-voorwaarden

Op alle overeenkomsten,aanbiedingen, offertes en werkzaamheden met/van Kind in evenwicht zijn de Algemene Voorwaarden van Kind in evenwicht (AV) van toepassing