Cursussen en workshops

1. Driedaagse cursus Coach Kinderbrein en bewegen (klik hier)

2. Workshops de Ik-fabriek (klik hier)

3. Cursus Kind in evenwicht: het kind en geblokkeerde emoties, gevoelens en gedachten (klik hier)

4. Verdiepingsdag Kind in evenwicht (klik hier)

 

Deze cursusdagen en workshops zijn geaccrediteerd door het CRKBO, SNRO, het kwaliteitsregister jeugd en registerleraar. Carla van Wensen is een MBL licensed instructor. 

 

KIK opleiding Nederland/Curacao

Ik ben docent aan de KIK opleiding van Carla Muijsert en Margrete Stoute. Een opleiding tot kindercoach welke SNRO, SKJ en registerleraar is geaccrediteerd. De lessen worden zowel in Nederland als op de Antillen gegeven.

Kijk hier

 

Opleidingsgroep Logavak, te Amsterdam.

Aan de hand van het boek de Ik-fabriek leer je alles over het brein, bewegen en de ontwikkeling, en hoe hier op in te grijpen wanneer het anders gaat dan gewenst. 
Meer informatie? Klik hier.

 

Opleidingsinstituut ConAmore 

Vanaf september 2017 geef ik de nascholing 'brein en bewegen:denken-voelen-doen' op vraag van het opleidingsinstituut ConAmore. Voor meer informatie klik hier

Lezingen, cursussen en workshops kunnen ook op maat gemaakt en door het hele land gegeven worden

Wil je meer over één van deze onderwerpen weten, en niet de hele dag hiervoor uittrekken? Ook dat kan. Workshops en lezingen kunnen op maat gemaakt en op locatie gegeven worden.

Heb je interesse? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@carlavanwensen.nl                                                                              

Carla van Wensen tav De Ik-fabriek
Burg. Nieuwenhuijsenstraat 58
1906 CM Limmen
072-5051058
www.carlavanwensen.nl
                                                                                                                                       

Carla van Wensen (1967) heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut en later manueel therapeut, gespecialiseerd in het werken met kinderen en huilbaby’s. Daarnaast volgde zij verschillende opleidingen in de natuurgeneeskunde, toegepaste kinesiologie, Psycho-Neuro-Immunologie, NLP en NEI therapie. Kind in evenwicht is een samenbundeling van de opgedane kennis uit de studies, cursussen en ervaringen uit haar praktijk voor kindertherapie in Limmen. Kind in evenwicht is CRKBO geregistreerd en Carla is CRKBO geregistreerd docent wat mede betekent dat de cursussen en workshops vrijgesteld zijn van BTW. 

 

Algemene voorwaarden

Door in te schrijven voor een workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden kind in evenwicht /klik hier